Analiza website pe device-uri

Optimizarea device-urilor multiple este procesul de asigurare a faptului ca vizitatorii care acceseaza site-ul tau de pe dispozitivele mobile au o experienta optimizata pentru dispozitivul pe care il folosesc.

In fiecare an, oamenii petrec din ce in ce mai mult timp pe dispozitivele mobile si pe tablete, insa multe site-uri web nu sunt concepute pentru dimensiuni diferite ale ecranului si timpii de incarcare.

Daca site-ul tau este deja optimizat pentru motoarele de cautare, exista doar cateva lucruri suplimentare la care trebuie sa te gandesti atunci cand optimizezi pentru dispozitivele mobile:

» Viteza de incarcare a paginii;
» Nu trebuie blocate imaginile si codurile CSS si JavaScript;
» Nu trebuie utilizat Flash si pop-ups;
» Designul pentru touchscreen trebuie realizat pentru o accesare usoara;
» Optimizarea titlurilor si a metadescrierilor;
» Optimizare pentru cautari locale etc.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM