Plum Media – o agentie de web design si marketing online

Plum Media este o agentie de web design si marketing online, ce are drept obiectiv dezvoltarea optima a afacerilor in mediul online. Reusim intotdeauna sa obtinem rezultatele mult dorite prin comunicare si abordari deschise care, intr-un final, construiesc relatii stabile, bazate pe incredere intre echipa si client. Suntem aici pentru a-ti asculta dorintele, pentru a afla nevoile business-ului tau si pentru a pune in aplicare cea mai buna strategie pentru tine.

Experienta, devotamentul si profesionalismul sunt cele mai importante trei valori ale agentiei, pe baza carora se realizeaza colaborari de succes si proiecte menite sa-si atinga obiectivul in mediul online.

Plum Media este agentia care ofera servicii complete si complexe, precum:

 • Creare site wordpress;
 • Creare magazin online;
 • Design & branding;
 • Consultanta;
 • Google Ads;
 • Social Media Ads;
 • Copywriting;
 • Advertoriale SEO;
 • E-mail Marketing;
 • SEO.

Practic, tot ce tine de web design, promovare online si SEO.

In culisele agentiei Plum Media se afla o echipa de profesionisti, intotdeauna atenta la nevoile business-urilor ce doresc sa se afirme in mediul online. Devotata si cu abilitati bine dezvoltate dobandite in urma experientei, specialistii Plum Media reusesc intotdeauna sa puna in practica ideile generate si sa creeze proiecte ce nu trec neobservate in online.

Dovada clara a pasiunii si a experientei se reflecta cu usurinta in portofoliul solid si vast de clienti, dar mai ales in rezultatele vizibile pe care am reusit sa le livram intr-un deceniu al dedicarii. Printre proiectele la care am lucrat cu drag se numara: Cropmarket, Poema, Maison D’or, Disc Beton, Gradinita Princess Baby Care, Solutii Arhiva etc.

De ce Plum Media?

Inainte de a trece la treaba, noi iti dam cateva motive pentru care sa ne alegi!

In primul rand, Plum Media are o experienta cu care se poate mandri in promovarea oricarui tip de business. Mai mult decat atat, oferim rezultate cuantificabile si o colaborare transparenta. Punctul nostru de plecare in realizarea unui proiect este intotdeauna brief-ul completat de client. Cu alte cuvinte, tot ceea ce facem pleaca de la dorintele si nevoile business-ului. Dar asta nu inseamna ca limita noastra este aici. De fiecare data, venim in intampinarea celor care apeleaza la noi cu idei creative si strategii personalizate. Astfel, rezultatul este intotdeauna cel asteptat.

Fie ca vorbim despre crearea sau imbunatatirea unui website sau a unui magazin online, poti conta pe noi

Cu o experienta considerabila, echipa noastra de web desgineri este pregatita tot timpul pentru o noua provocare. Realizam sau imbunatatim site-uri de prezentare si magazine online, folosind tool-uri si tehnologii de ultima generatie. Te asiguram ca suntem la curent cu tot ceea ce este nou in acest sens si ca rezultatele vor fi intotdeauna la nivelul asteptarilor tale.

Blogging-ul, unul dintre secretele prin care te ajutam sa atragi vizitatori pe site

Departamentul de copywriting este inzestrat cu multe idei care sunt transcrise de cele mai multe ori in articolele de blog ale brand-urilor pentru care lucram. Ineditul si tehnicile de persuasiune sunt doar doua dintre “puterile secrete” ale noastre. Redactam si publicam articole de blog interesante pentru publicul tau tinta, care sa genereze cat mai mult timp petrecut pe site. In felul acesta, publicul va privi brand-ul ca fiind unul de incredere, pentru ca ofera informatii de interes si astfel sansele ca ei sa devina clientii business-ului tau vor creste.

Cu ce noutati ne mandrim? Sectiunea de SHOP

Pentru ca ne dorim sa aducem intotdeauna noutati care sa vina in ajutorul clientilor, am implementat sectiunea de Shop. Aceasta este menita sa creasca vizibilitatea afacerii tale in mediul online. Practic, noi iti punem la dispozitie peste 200 de ziare online unde tu poti publica advertoriale seo, fie redactate de tine, fie scrise de noi. Trebuie doar sa iti faci cont si sa alegi site-ul unde vrei sa publici articolul. Plata se poate face in siguranta, cu cardul.

Cat despre Ads, asul e in maneca noastra

Colegi priceputi, reclame care convertesc. Asa am putea descrie pe scurt serviciile noastre de Google si Facebook Ads. De ce spunem ca asul e in maneca noastra:

 • Pentru ca detinem competente excelente de targetare;
 • Pentru ca stim cum sa gestionam si sa optimizam bugete;
 • Pentru ca stim cum sa construim vizualuri catchy;
 • Pentru ca textele nu sunt niciodata plictisitoare;
 • Pentru ca tinta noastra este directa si clara, stabilita inca de la inceputul campaniilor.

Contacteaza-ne!

Daca ai nevoie de o echipa cu adevarat profesionista, care nu doar sa-ti alimenteze visurile, ci sa le transforme in realitate, hai sa facem cunostinta! Ne poti scrie la adresa de e-mail office@plummedia.ro sau putem stabili o convorbire telefonica la 0733982759.

Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *