AdMarks, un altfel de SEO

Website: https://admarks.ro

Bună!

Tu, da, tu!

Știm, e un început mai neconvențional față de începutul textelor cu care te-a obișnuit presa, dar o să vezi imediat de ce preferăm să nu îți spunem o poveste „ca la carte” despre noi și despre serviciile noastre.

Cel mai probabil ai ajuns aici pentru că ai un business online. Și cel mai probabil ai mai ajuns aici și pentru că în ultima perioadă ți-ai dat seama cât de important e ca produsele și serviciile tale să ajungă la cât mai mulți potențiali clienți. Așa că acum ești în etapa în care cauți servicii SEO pentru businessul tău online. Vrei să crești, să te dezvolți, să fii cât mai vizibil.

Înainte să ne întrebi: nu, nu ne pricepem la magie, nu deținem secretul pietrei filozofale și nici cititori în gând nu suntem, știm toate aceste mici lucruri despre tine exclusiv pentru că acest material a fost gândit pentru a apărea ca rezultat atunci când tu cauți „ SEO” sau orice altă sintagmă care conține acest cuvânt.

Iar acum că ai văzut câte lucruri știm deja despre tine, ne permitem să ne prezentăm și noi: noi suntem AdMarks Media și agenția noastră a luat naștere din dorința de a le oferi oamenilor ca tine un partener de încredere care să îi facă vizibili în mediul online.

Serviciile oferite de agenția noastră sunt gândite pentru a transforma numele businessului tău din „just another name” dintr-o listă de nume oarecare într-un brand cu o poziționare foarte clară și cu o strategie completă.

Fie că businessul tău face primii pași în online, fie că deja a traversat internetul în lung și-n lat, ca-n povești, noi suntem gata să descâlcim alături de tine hățișurile tehnice ale optimizării pentru motoarele de căutare, să găsim împreună cuvintele potrivite pentru a te ajuta să le comunici potențialilor clienți exact ceea ce îți dorești să comunici și să concepem o strategie completă, pe care o stabilim de comun acord și care să aibă rezultate concrete.

Serviciile SEO pe care le oferim au ca principal scop tocmai rezultatele. Pe piață există și agenții care îți vor oferi cantitate, însă fără rezultate concrete. Tocmai de aceea noi ne-am axat pe trasparență, pe calitate și pe rezultate concrete, verificabile, pe care le poți vedea și cuantifica. În acest fel poți verifica în fiecare moment dacă banii tăi sunt sau nu cheltuiți cu folos.

Acestea fiind spuse, care sunt, mai precis, serviciile pe care ți le punem la dispoziție? Îți prezentăm o listă în cele ce urmează:

SEO pentru businessuri online aflate la început de drum sau cu o reputație deja consolidată: Alegând să lucrezi pe noi pe SEO vei putea beneficia de o strategie completă care include aspecte precum analiza pieței (keyword research), identificarea competitorilor, analiza backlink-urilor principalilor competitori, structurarea site-ului și, bineînțeles, SEO meetings (întâlniri periodice care ne ajută să punem totul la cale și să ne cunoaștem mai bine la o cafea aromată sau la un ceai, de ce nu?).

SEO second-opinion: În acest caz vorbim despre un audit pe care l-am creat special pentru businessurile care desfășoară o campanie SEO și care își doresc o a doua părere despre acțiunile pe care le întreprind și/sau o privire de ansamblu asupra competitorilor și a acțiunilor pe care le întreprind ei pentru afacerile lor.

Strategie de conținut: Google, așa cum sigur știi, prioritizează conținutul de calitate, original. O bună parte din strategia de promovare online a unui site vizează, printre altele, și conținutul pe care îl publici în secțiunea de Blog. Tocmai de aceea alegerea temelor pentru articole și modul în care acestea sunt scrise devin elemente esențiale pentru procesul de optimizare. O pagină cu un articol bine scris poate ajunge mult mai rapid pe prima poziție în Google, comparativ cu o categorie de produs, de exemplu. În plus, traficul organic te va ajuta să îți asiguri un potențial constant de conversii reale. Dacă vrei să afli mai multe despre toate aceste lucruri, nu ezita să ne contactezi, as said, coffee (or tea) is on us!

Traininguri pentru redactori: Dacă ai o echipă de redactori, te putem ajuta inclusiv cu traininguri. De cele mai multe ori, site-urile au echipe de redactori foarte buni, care scriu conținut bun. Asta dă naștere unui conținut foarte valoros, care rămâne, însă, nevalorificat dacă redactorii nu cunosc regulile de bază care stau la baza optimizării textului pentru motoarele de căutare.

SEO pentru migrarea unui site: Portarea unui site este un proces destul de complex, dar care va fi necesar, la un moment dat, din diverse motive (fie pentru că îți vei dori o schimbare de platormă, fie un design mai fresh, fie o schimbare a domeniului sau pe toate trei în același timp). Migrările web au un impact major asupra SEO și dacă nu vrei să pierzi traficul organic deja dobândit și rezultatele benefice pe care ți le-au adus acțiunile SEO pe care le-ai întreprins ani de-a rândul este foarte important să apelezi la servicii SEO dedicate procesului de migrare.

ORM – controlul reputației online (pentru persoane publice și companii): Se poate întâmpla uneori ca businessul tău să aibă parte de publicitate negativă. În zilele noastre, când orice fel de publicitate negativă rămâne ani și ani indexată în Google, este foarte important să știi cum să contracarezi. Un exemplu în acet sens: cel mai probabil și tu cauți pe Google lucruri despre reputația unui angajator, înainte să trimiți un CV. Dacă primele rezultate din căutare sunt recenzii foarte negative la adresa  acelei companii, cel mai probabil vei renunța la a mai trimite acel CV. La fel se întâmplă și în cazul unui business: reputația negativă din online poate duce, pe termen lung, nu doar la o pierdere masivă de clienți, ci chiar și la faliment.

Strategie de marketing și consultanță de business: Strategia stă la baza succesului și tocmai de aceea nu poți oferi o campanie de marketing eficientă fără să urmărești niște elemente vitale pentru business. Noi credem foarte mult în asta și tocmai de aceea am adus acest principiu și în modul în care facem business, dar și în serviciile pe care le oferim.

În concluzie, acestea sunt principalele servicii pe care ți le punem la dispoziție la AdMarks Media.

Dacă te interesează un subiect anume și vrei să afli mai multe despre acesta, te invităm să ne contactezi, ne plac oamenii care țintesc cât mai sus și suntem aici tocmai din acest motiv: pentru a te ajuta să fii cel mai bun din nișa ta! Hai să ne cunoaștem!

Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *