platforme complete de vânzare online

UNICWEB pune la dispoziție prima platformă de servicii integrate de stimulare a vânzărilor online în care clientul nu are nevoie de nicio investiție și nu face niciun efort decât acela de a-și gestiona și livra comenzile aduse prin intermediul UNICWEB

De asemenea, importatorii exclusivi de produse și servicii pentru piața din România, precum și investitorii străini în căutarea unei piețe de 20 de milioane de clienți și cu o rată de creștere a comerțului online de 30% pe an – pot beneficia de soluțiile noastre.

Avem o echipă ce se ocupă de crearea, lansarea și promovarea afacerii dumneavoastră online. Gestionăm toate aspectele tehnice (website, magazin online, strategie SEO, atragere de clienți, conversii online), facem munca de promovare și vă ajutăm să vă vindeți produsele și serviciile fără niciun efort din partea dumneavoastră.

Actualmente, orice antreprenor care dorește să vândă produse și servicii online are nevoie de un website, de SEO și marketing, costuri și investiții care nu garantează o amortizare într-un timp convenabil. Există desigur platforme pe care puteți închiria și administra un magazin online, sau platforme pe care vă puteți prezenta produsele, însă niciuna nu face munca de promovare și nu vă ajută să stimulați vânzările.

Fie că afacerea dumneavoastră există sau nu online, noi ne folosim inteligența și experiența pentru a vă promova eficient și cu rezultate palpabile vânzarile.

Echipa UNICWEB vă oferă:

  • website de prezentare sau magazin online complet cu toate facilitățile și automatizările necesare vânzărilor pe internet;
  • promovarea produselor și serviciilor, strategii de optimizare pentru motoare de căutare;
  • campanii profesionale de marketing și stimulare a vânzărilor;
  • prezentări și descrieri de produse, conținut online mereu proaspăt, prezența afacerii dumneavoastră în rețele sociale și interactivitatea cu clienții, pentru dezvoltarea și notorietatea brandului;

Dumneavoastră nu trebuie decât să preluați și să livrați clienților comenzile pe care vi le aducem. UNICWEB percepe un comision din aceste vânzări realizate exclusiv prin noi, în baza unui contract pe care îl agreăm de ambele părți. Dacă aveți deja un magazin online prin care vă vindeți produsele și doriți să-l păstrați, ori aveți canale de distribuție proprii, vă puteți continua aceste activități după cum preferați, independent de platforma realizată de UNICWEB.