Serviciile noastre

Scopul nostru este sa iti oferim servicii care sa te ajute sa cresti si sa interactionezi mai bine cu clientii tai. Nu ne crezi? Arunca o privire peste serviciile pe care ti le putem oferi.

Servicii SEO
Servicii SEO

Avem o lista lunga de servicii pe care vi le putem oferi. Va putem ajuta atat cu servicii de analiza a site-urilor, cat si cu servicii de optimizare. Pentru mai multe informatii puteti gasi in site-ul nostru o lista dedicata serviciilor SEO.

CITESTE
Pay Per Click
Pay Per Click

Pay Per Click reprezinta o metoda de marketing online, eficienta si potrivita unei largi categorii de business-uri. Aceasta metoda consta in faptul ca un cost este generat de o reclama afisata online, doar in momentul in care vizitatorii o acceseaza, dand click pe ea. 

CITESTE
Social Media
Social Media

Promovarea in Social Media probabil ca nu mai este straina nimanui. Social Media are un impact foarte mare asupra oamenilor si reprezinta in acelasi timp un mod foarte bun de a atrage clienti.

CITESTE
Marketing Digital
Marketing Digital

In functie de nevoile afacerii tale vom alege impreuna canalul digital potrivit si uneltele necesare implementarii unei strategii online eficiente.

CITESTE
Web Analytics
Web Analytics

Prin colectarea si analiza datelor de pe website-ul afacerii tale, putem realiza un profil al vizitatorilor si iti putem optimiza contintul in functie de nevoile acestora.

CITESTE
Content Management
Content Management

Zilnic, utilizatorii de internet cauta continut actual. Impreuna vom stabili tipul de continut potrivit afacerii tale pentru a creste si mentine loialitatea clientilor deja existenti si a atrage clienti noi.

CITESTE
Web Development
Web Development

Prin web development va asigurati garantat un avantaj competitiv, prin lansarea unui site ce utilizeaza cele mai noi tehnologii pentru atragerea clientilor.

CITESTE
Email Marketing
Email Marketing

O campanie eficienta pe email va asigura ca mentineti un contact personalizat si care indeamna la actiune utilizatorul.

CITESTE
Web Optimization
Web Optimization

Optimizarea site-ul tau va aduce mai multi potentiali clienti. Indiferent de ce obiective iti propui, poti obtine o strategie peronalizata ce sa rezoneze cu vizitatorii site-ului tau.

CITESTE

Esti in programul Start-up Nation!?

Avem reduceri speciale pentru afacerile la inceput de drum!