Visitor recording

Inregistrarile de vizitatori iti permit sa te pui in pielea vizitatorilor tai in timp ce navigheaza pe site-urile sau aplicatiile tale.

Urmareste cum oamenii navigheaza pe pagini, parcurg continutul, dau click pe butoane, completeaza formulare etc. Iti permite sa empatizati in “calatoria” vizitatorului si sa identifici problemele pe care le intampina, ceea ce iti ofera datele de care ai nevoie pentru a remedia si a imbunatati experienta utilizatorilor.

Ce pot face inregistrarile vizitatorilor pentru tine?

Dupa cum sugereaza si numele, inregistrarile vizitatorilor inregistreaza comportamentul vizitatorilor pe site-ul tau web sau pe aplicatie: poti vedea browserele lor pe masura ce apasa, ating, deruleaza si navigheaza intre pagini.

Aceste inregistrari sunt extrem de importante daca vrei sa afli ce ar mai trebui schimbat pe pagina, cum modifici design-ul astfel incat clientului sa-i fie mai usor. In acest mod poti descoperi bug-urile.

Cum functioneaza inregistrarile vizitatorilor si cum arata acestea?

Vizionarea inregistrarilor vizitatorilor te ajuta sa raspunzi la intrebari cum ar fi: vizitatorii stiu cum sa utilizeze site-ul meu? Dau click unde vreau eu sa dea click? Se blocheaza si de ce? Pentru fiecare inregistrare a vizitatorilor, Hotjar inregistreaza si colecteaza urmatoarele informatii, astfel incat sa poti relua ulterior intreaga calatorie a utilizatorului:
– Modificarile HTML, cum ar fi un vizitator care reincarca pagina sau navigheaza spre alta;
– Derularea si click-urile de pe computere;
– Derularea si miscarile de atingere de pe mobile;
– Ce tasteaza in momentul in care completeaza un camp (un formular, spre exemplu)

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM