Verificare stare indexare

O caracteristica interesanta a instrumentelor Google Webmaster este identificarea starii de indexare.

Acest lucru ofera cateva informatii despre modul in care Google acceseaza cu crawlere si indexeaza site-ul tau web, oferindu-ti in acelasi timp o idee a numarului de pagini pe care Google a ales sa nu le indexeze.

Pentru un site web in care administratorul adauga in mod constant pagini noi, o crestere constanta si graduala a paginilor indexate inseamna ca acestea sunt accesate cu crawlere si indexate corect. Pe de alta parte, daca se observa o cadere neasteptata, aceasta poate indica probleme si ar putea insemna ca motoarele de cautare nu pot accesa site-ul in mod corect.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM