Verificare site pentru hacking

Un site spart de hackeri poate avea pagube majore pentru afacerea ta. Mai ales daca esti dependent de traficul pe motorul de cautare Google.

In ceea ce priveste pozitionarea SEO si organica, un site hackuit si folosit de un spammer pentru a-si clasifica propriile site-uri poate avea consecinte dramatice pentru site-ul spart.

Atunci cand Google realizeaza ca un site ar putea fi spart, se iau masuri instantanee si penalizeaza sau chiar elimina site-ul din rezultatele cautarii. Google isi va da seama rapid de ce si ce s-a intamplat cu site-ul si va reactiona cu un rank scazut, ceea ce va aduce mai putin trafic si, ulterior, mai putine vanzari de pe site.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM