Verificare si trimitere sitemap

Un sitemap este definit ca un simplu director sau ghid care contine informatii si alte detalii pe paginile web din interiorul unui site, pe langa continutul deja existent al acestor pagini.

Motoarele de cautare vor face scanarea unui sitemap pentru a gasi si identifica toate informatiile care se aplica unei anumite interogari efectuata de utilizator.

Paginile din director sunt listate intr-o ordine ierarhica logica, unde cele mai relevante pagini vor fi afisate in partea de sus, iar cele mai putin relevante vor fi plasate mai aproape de partea de jos.

Un sitemap este o parte importanta a oricarui site web si, desi crearea unui site de la zero va necesita timp, acesta poate fi considerat o investitie. In afara de faptul ca este foarte important sa ai un site web, trebuie sa-l optimizezi corespunzator.

Odata ce sitemap-ul a fost construit, va trebui sa fie incarcata pe site si apoi trimisa catre Google. Acest lucru se poate face direct prin intermediul Google Search Console. Inainte de a putea trimite sitemap-ul, trebuie confirmat domeniul. Apoi, Google va putea identifica proprietarul site-ului web.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM