Verificare caderi bruste in rankings

O scadere brusca a traficului de cautare ar putea fi un prim semn ca ai fost penalizat. Inainte de toate, asigura-te ca nu o disfunctionalitate a site-ului a cauzat scaderea.

De exemplu, verifica daca este corect instalat codul de urmarire pentru analiza. Apoi, asigura-te ca nu ai blocat motoarele de cautare (au existat cazuri).
Daca totul pare in regula, atunci inseamna ca ai fost penalizat.

Dar daca INCA nu ai fost penalizat, aceasta nu inseamna ca esti ferit de astfel de incidente in viitor.

Scaderea traficului care se aliniaza la actualizarile Google reprezinta un semn timpuriu al unor penalizari algoritmice.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM