Surveys

Sondajele Hotjar iti permit sa adresezi vizitatorilor sau clientilor site-ului tau un numar nelimitat de intrebari. In plus, poti invita persoane sa completeze sondajul tau direct din orice pagina a site-ului si pe baza unui comportament – de exemplu, dupa o scurta intarziere sau cand urmeaza sa paraseasca pagina.

Sondajele sunt gazduite pe site-ul Hotjar. Cand creezi un nou sondaj, ti se va oferi o adresa URL pe care o poti da direct utilizatorilor, cum ar fi includerea acestuia intr-un e-mail cu buletine informative trimise. De asemenea, ai optiunea de a invita vizitatorii site-ului direct de pe site-ul tau.

Lista de mai jos este o lista completa a tuturor personalizarilor si optiunilor disponibile in fiecare cercetare:
– Numar nelimitat de intrebari pe care le poti pune intr-un singur sondaj
– Cinci tipuri diferite de intrebari, inclusiv comentarii gratuite si randomizare a raspunsurilor pentru intrebari asemanatoare
– Abilitatea de a permite unui sondaj sa invite direct pe site-ul tau de pe un numar nelimitat de pagini
– Trei optiuni de directionare pentru dispozitive – desktop-uri, tablete si telefoane
Patru declansatoare de comportament
Peste 35 de limbi, inclusiv limbi de la dreapta la stanga, cum ar fi araba si ebraica
Abilitatea de a ascunde Hotjar Branding numai pe planul BUSINESS

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM