Suport pentru AMP

AMP prezinta doua beneficii pentru SEO si anume: pagina va avea o eticheta “Fast” ce o va insoti in rezultatele motoarelor de cautare, iar al doilea beneficiu ar fi factorul de pozitionare in rezultatele cautarilor.

Este un cadru open-source care permite browserelor si aplicatiilor sa incarce rapid postarile unui blog pe dispozitivele mobile.

Accelerate Mobile Pages este un standard de codare open-source pentru editori. Scopul pentru AMP este ca editorii sa fie capabili sa-si incarce rapid site-urile pe telefonul mobil. Majoritatea elementelor unui site optimizat pentru desktop nu sunt necesare pentru un site mobil.

Pentru toate site-urile WordPress.com, AMP este activat implicit. Principalul avantaj al AMP este o experienta mobila rapida. Toate postarile din blog (prima pagina, arhive si pagini nu sunt acceptate inca) vor avea versiuni compatibile AMP.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM