Suport instalare plugin cache

Plugin-urile Cache sunt folosite pentru a ajuta WordPress sa functioneze mai eficient, in loc sa incarce dinamic pagini de fiecare data cand sunt accesate de un vizitator pe care il directioneaza catre o versiune statica a continutului site-ului, afisat din memoria cache.

Acest lucru scade atat timpul de incarcare cat si performanta serverului.

Site-urile rapide fac vizitatorii fericiti. Ca atare, viteza site-ului este utilizata in algoritmul Google de clasificare a cautarii. Utilizatorii au mai multe sanse de a petrece mai mult timp explorand site-urile care se incarca rapid, fiind mai putin probabil sa renunte. Deci, plugin-urile cache care pot imbunatati timpul de incarcare a paginii vor imbunatati, de asemenea, clasamentul SEO.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM