Suport instalare certificat SSL

Instalarea unui certificat Secure Socket Layer (protocolul utilizat de HTTPS) te va asigura ca datele dintre serverul tau web si browser raman private si securizate.

Cand un certificat SSL este instalat pe un server web, acesta functioneaza ca un lacat si actioneaza ca o conexiune securizata intre serverul web si browser. Un certificat SSL leaga numele de domeniu (sau serverul sau numele de gazda), numele companiei si locatia.

In timp ce modul in care functioneaza un certificat SSL se refera la mai multe detalii – implicand o cheie publica si o cheie privata – daca un hacker reuseste sa iti intercepteze datele, el nu va avea cheia privata pentru a o decripta.

Daca ai instalat un certificat SSL si l-ai configurat in serverul tau web, motoarele Chrome si Firefox vor afisa o iconita verde. Vizitatorii pot primi chiar avertizari pe anumite pagini web care ii vor face sa paraseasca site-ul. Cu alte cuvinte, un certificat SSL este esential pentru anumite afaceri.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM