Suport instalare CDN

Content delivery network (CDNs) reprezinta un sistem de servere distribuite in intreaga lume furnizand pagini web si alte tipuri de continut web (cum ar fi streaming video) bazate pe locatia geografica a utilizatorilor. Aceasta inseamna ca, cantitati mari de continut pot fi livrate rapid si fara intreruperi.

CDN-urile sunt un subiect important pentru companiile care doresc sa se extinda prin accesarea utilizatorilor de internet, la nivel global. Ofera intreprinderilor posibilitatea de a contacta milioane de utilizatori web oriunde in lume in doar cateva secunde. Fiind in masura sa puna o afacere in fata a cat mai multor oameni, ar trebui sa fie o prioritate pentru orice business care doreste sa creasca, iar atunci cand este vorba de SEO, cu siguranta CDN joaca un rol important.

Beneficiile utilizarii CDN:

» Viteze mai mari de incarcare pentru continutul site-ului (acest lucru este util in special pentru cresterea performantei site-ului optimizat pentru dispozitive mobile);

» Compresia imaginilor imbunatateste performanta prin reducerea dimensiunii imaginilor afisate utilizatorului;

» Optimizarea sesiunilor reduce numarul de conexiuni deschise la serverul web;

» Asigurarea stabilitatii site-ului web prin minimizarea riscului de scadere drastica a traficului;

» O performanta mai buna a site-ului si o experienta placuta oferita utilizatorilor.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM