Suport filtrare SPAM

Spamul de trimitere apare cand persoanele care spameaza triseaza Google Analytics cu rapoartele unor referinte ce nu s-au intamplat niciodata.
Este deranjant si iti insala datele Google Analytics.

Din fericire nu este asa greu sa le elimini si sa iti cureti statisticile.

Pasi pentru a elimina spammeri:

1. Utilizarea segmentelor pentru a exclude spamul
Segmentele sunt un subset de utilizatori sau sesiuni. Poti activa sau dezactiva segmentele, deoarece acestea nu sunt distructive si pot fi aplicate datelor trecute.
2. Mentinerea listei de excluderi
Tool-ul Slack.

I. Recomandari primite: Pentru toate proprietatile pe care le avem in control in Google Analytics.
II. Rezultate sortate dupa numar: Folosim PHP pentru a sorta, pentru a ochi si pentru a vedea daca le recunoastem pe fiecare. Daca nu…
III. Spamurile suspecte sunt trimise la canalul slack pentru a fi categorisite, dupa ce ati decis daca vor intra la Blacklist sau Whitelist.
IV. Verdict verificat: O pagina PHP contine o confirmare pentru fiecare clasificare
V. Spammerii stocati: spamerii verificati sunt blocati in baza noastra de date pana…
VI: Iesirea datelor in format regex: transferam datele si le atasam in contul nostru de analiza.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM