Studiu competitori

Analiza competitiei este un aspect cheie atunci cand esti in faza de inceput a unei campanii SEO. De prea multe ori, unele organizatii sar peste acest pas important si ajung direct la utilizarea cuvintelor cheie, la optimizarea continutului sau la construirea profilului de backlink-uri. Dar intelegerea concurentilor si urmarirea pozitiei in care se afla, poate conduce la realizarea mult mai cuprinzatoare a ceea ce ar trebui sa urmareasca obiectivele afacerii tale si la descoperirea lacunelor sau punctelor slabe.

Analiza competitivitatii SEO este esentiala deoarece ofera date despre ce tactici se aplica in industria in care activezi si ce va trebui sa faci pentru a incepe sa imbunatatesti clasamentul cuvintelor cheie.

Perspectivele obtinute din aceasta analiza te ajuta sa intelegi ce sarcini trebuie sa prioritizezi si cum sa modelezi felul in care iti construiesti campaniile.

Vazand in ce puncte concurentii sunt cei mai puternici sau cei mai slabi, se poate stabili cat de greu va fi sa ii depasesti si ce cantitate de resurse iti este necesara pentru a face asta.

Primul pas in acest proces este determinarea primilor trei concurenti pe care vrem sa ii folosim in aceasta analiza.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM