Servicii SEO

Despre servicii SEO ÔÇô la modul serios ­čśâ

Servicii SEO ÔÇô sunt multe agentii care pretind ca pot oferi servicii SEO.

Insa, de cele mai multe ori, dezamagirea clientilor este destul de mare. Iar acest fenomen neplacut apare fie din cauza lipsei de profesionalism si respect fata de client din partea expertului SEO sau agentiei, fie din cauza lipsei de rabdare din partea clientilor.

Acestia din urma sunt clienti care isi doresc ca totul sa se intample peste noapte. Ei nu inteleg ce inseamna acest serviciu de fapt si nici faptul ca o strategie de succes se cladeste cu rabdare si investitii serioase de resurse: timp, cunostinte si chiar bani.

Tocmai de aceea, si cei care ofera servicii de buna calitate in industria SEO se confrunta adesea cu dezamagirea si, implicit, reticenta celor care au trecut printr-o experienta neplacuta in trecut. Drept urmare, ce ramane de facut?

Sa renunti nu este in niciun caz o solutie. Sa iti alegi mai bine colaboratorii, indiferent daca esti agentie sau client care cauta servicii SEO, este cu adevarat un lucru la care ar trebui sa cugeti.

Ce intelegem noi prin respect fata de client, in ceea ce priveste serviciile SEO si ce iti putem oferi?

1. Sa intelegem ce inseamna servicii SEO.

Ceea ce vrem noi sa subliniem este faptul ca nu este nicio rusine sa nu stii ce sunt serviciile SEO. Iar un expert trebuie sa aiba rabdarea necesara sa-ti explice. Ei bine, cam asta facem noi.

Ne intalnim (face 2 face sau online) si lamurim acest concept care poate parea usor abstract. Pornim de la o definitie pe care o gasesti intuitiv cu un simplu search pe motoarele de cautare si apoi continuam cu explicatii legate de ce am putea face noi pentru tine. Practic, trebuie sa intelegi inca de la inceput de ce platesti un expert SEO, de ce ai nevoie de el si cum te poate ajuta.

2. Analiza SEO a website-ului pe care il detii.

Totul porneste de la un audit SEO bine realizat, in care trebuie explicat clientului ce probleme SEO sunt intampinate pe website-ul sau.

Desigur, nu este vorba doar despre probleme aici, ci si despre puncte forte. Daca ai incercat pe cont propriu sa faci SEO, fie pentru ca ai crezut ca este usor, fie pentru ca ai vrut sa economisesti niste bani ÔÇô nu te invinuim. Este firesc sa te impotmolesti.

Apreciem oamenii cu initiativa si tocmai de aceea facem din procesul de comunicare cu clientul o prioritate pentru noi.

Asa ca, in auditul nostru avem intotdeauna grija sa explicam ce ai reusit sa faci bine si ce ai putea imbunatati.

3. Viziune pe termen lung

Servicii SEO viziune pe termen lung

Dupa cum am precizat inca de la inceput, sa bati din palme si sa apari pe prima pagina a motoarelor de cautare, organicÔÇŽ este imposibil. Sau cel putin nu am descoperit noi inca reteta magica.

Daca intrebi ce intelegem noi prin servicii SEO, o sa spunem fara sa clipim: strategie pe termen lung.

Astfel, atunci cand ne planificam obiectivele legate de website-ul tau avem in vedere o dezvoltare armonioasa, dar care necesita timp.

Iar daca iti doresti o estimare, am putea spune minimum 3 luni.

Pornim cu o strategie pe trei luni si dupa aceasta perioada tragem linie si vedem ce am reusit sa realizam.

Si da, stim ce o sa zici. Abia dupa trei luni de eforturi sustinute vei putea vedea rezultate in materie de SEO.

Iar daca nu ne crezi pe cuvant, te poftim sa incerci pe cont propriu.

4. Masuratori, rapoarte, detalii

Intr-un cuvant: ÔÇ×cifreÔÇŁ. Secretul sta in cifre.

Ծ´ŞĆ Pornim de la un numar X de vizitatori ai website-ului si ajungem la un numar Y.

Ծ´ŞĆ Campania noastra SEO are un impact Z.

Ծ´ŞĆ Investiile sunt de ordinul B euro/ lei.

Ծ´ŞĆ Cam la asta se reduce conceptul de servicii SEO.

Ծ´ŞĆ Si vorbim despre rezultate care se pot masura si verifica.

Ծ´ŞĆ In tot timpul asta, tu detii controlul. Afli ce se intampla in website-ul tau si de ce iti spunem ca a evoluat.

Ծ´ŞĆ Cam asa facem noi lucrurile si speram ca si tu impartasesti aceeasi viziune.

Servicii SEO complete ÔÇô de ce ai nevoie?

1. Aspecte tehnice

Ne asiguram ca toate aspectele tehnice sunt bine puse la punct astfel incat website-ul tau sa functioneze intr-o maniera performanta, atat in varianta desktop, cat si pentru mobil.

2. Analiza completa

Analiza pe care o desfasuram pentru  website-ul tau este realizata din mai multe perspective: text, video, imagini, user experience, marketing.

3. Cuvinte cheie si redactare de continut

Cuvintele cheie sunt alese intotdeauna cu grija, pe baza unei analize. Acestea trebuie sa fie relevante pentru industria de activitate a clientului, dar si pentru tematica abordata pe website sau in materialele publicate.

Intotdeauna, continutul creat de catre expertii SEO este relevant si actualizat.

Acesta trebuie sa corespunda intereselor cititorilor, pornind de la un principiu clar al motoarelor de cautare precum Google: intotodeauna calitatea materialului va fi un factor important pentru a determina afisarile organice.

4. Folosirea instrumentelor adecvate

Ca sa poti obtine rezultate cuantificabile, ai nevoie de instrumente SEO. Acestea permit monitorizarea si analiza atenta a website-ului. Iar daca vrei sa-ti faci o idee, iti mentionam cateva ÔÇ×armeÔÇŁ din arsenalul nostru: Google Analitics, Search Console, Google AdWords.

5. Solutionarea rapida a problemelor

Solutionare probleme website

Cand spunem servicii SEO, spunem provocari. Si nu putine.

Astfel, ori de cate ori apar probleme, ne vom concentra sa le solutionam. Si vom face acest lucru intr-un timp cat mai redus.

6. Analiza atenta a comportamentului vizitatorilor

Vizitatorii sunt indiciul cel mai elocvent pentru a analiza ceea ce faci. Asa ca monitorizarea activitatii lor este un aspect important, care iti poate oferi indicii pretioase pentru dezvoltarea business-ului tau.

Discutia despre SEO si servicii SEO este una care ar putea continua destul de mult. Cu atat mai mult cu cat ne place acest subiect.

Asa ca cel mai bine te invitam sa ne cunoastem. Ne poti contacta pentru a discuta mai multe aspecte legate de acest concept pe care speram ca si tu il gasesti fascinant.

Iar daca ai intrebari sau nelamuriri, iti stam la dispozitie.

Cu drag, echipa ta SEO
UnicWeb