Scriere de introduceri atractive

Este perfect cand cineva iti acceseaza pagina web, dar batalia este doar pe jumatate castigata. Pasul urmator si unul dintre cele mai importante este captarea atentiei utilizatorului pentru a petrece cat mai mult timp pe pagina.

De aceea introducerea trebuie sa fie cea mai interesanta parte.

Cateva ponturi pe care trebuie sa le urmarim la crearea unei introduceri:

⇒ Sa fie scurta;
⇒ Cititorul trebuie informat cu exactitate despre ce va gasi in continutul paginii;
⇒ Trebuie sa capteze atentia.

Primele doua sunt destul de simple, dar cum le vei starni curiozitatea cititorilor tai?

Practic, vor trebui motivati sa citeasca mai departe si sa nu fie tentati sa apese imediat butonul de inchidere.

Titlurile sunt cele care vand continutul. Il reprezinta in motoarele de cautare, pe e-mail si in social media. Titlul trebuie sa fie relevant si sa raspunda clar asteptarilor cititorilor.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM