Remediere penalizari Google

O penalizare manuala este totusi mai grava decat o scadere a traficului de cautare.

Penalizarea manuala reprezinta faptul ca cineva de la Google a revizuit site-ul sau link-ul profilului tau si a gasit ceva suspect.

Acest lucru suspect ar putea fi:
– Link-uri manipulative sau agresive;
– Content slab calitativ;
– Link-uri suspicioase;
– Continut ofensiv;

Penalizarile pentru webspam vor fi, in general, notificate prin e-mail si va aparea un mesaj in consola de cautare Google.

Recuperarea de la panlizarile manuale este departe de a fi directa, deci ar trebui sa fii foarte atent atunci cand elimini link-uri, deindexezi pagini etc. Daca ai indoieli, poti apela la serviciile unui consultat SEO cu experienta.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM