Redirectari continut expirat (301)

Redirectionarea este procesul de trimitere a unei adrese URL la o alta adresa URL.

O redirectionare este o modalitate de a trimite atat utilizatorii, cat si motoarele de cautare la o adresa URL diferita de cea pe care au solicitat-o initial. Trei dintre cele mai frecvent utilizate redirectionari sunt 301, 302 si Meta Refresh.

Redirectionarea 301 este o redirectionare permanenta. In cele mai multe cazuri, redirectionarea 301 este cea mai buna metoda de implementare a redirectionarilor pe un site web.

Redirectionarea 301 este recomandata atat pentru utilizatori, cat si pentru motoarele de cautare. 301 indica atat pentru browsere, cat si pentru motoarele de cautare ca pagina s-a mutat permanent. Motoarele de cautare interpreteaza acest lucru nu numai in sensul ca pagina si-a modificat locatia, ci ca versiunea continutului sau o versiune actualizata a acesteia poate fi gasita la noua adresa URL.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM