Afla cum poti obtine backlink-uri de calitate pentru website-ul tau

Dupa cum stim, backlink-urile reprezinta link-urile externe care fac trimitere la website-ul tau. Acestea aduc trafic pe website, ne cresc popularitea in comunitate si ne intaresc autoritatea in motoarele de cautare.

Pentru a obtine aceste avantaje, este indicat sa ne facem o strategie de link building pentru a ne asigura ca strangem treptat link-uri de calitate ce ne vor ajuta la cresterea afacerii noastre.

Sunt foarte multe metode prin care puteti obtine backlink-uri. Fie va documentati singuri de strategiile pe care le puteti face, fie apelati la o agentie SEO ce va vor face o strategie personalizata pentru nevoile website-ului pe care il detineti.

UnicWeb Media a ales o parte din strategiile de obtinere a backlink-urilor ce va vor ajuta in promovarea online.

Link-uri obtinute prin continut

Utilizatorii de internet cauta zilnic continut util, ce le-ar face vietiile mult mai usoare. De la mici sfaturi la ghiduri complete, poti fi sigur ca vei avea ceva de oferit consumatorilor.

Daca ne concentram in a strange informatii de calitate pe care utilizatorii sa le caute, am obtine cu siguranta mai usor link-uri, share-uri pe retelele de socializare, mentiuni in presa etc.

De exemplu, chiar acest articol vrem sa ofereim vizitatorilor ocazia de a afla mai multe despre ceea ce inseamna obtinerea de backlink-uri.

Continutul trebuie sa fie cat mai original, sa nu fie copiat de pe alte website-uri si sa raspunda la intrebarile utilizatorilor.

Guest Post

A avea alti bloggeri sau oameni care activeaza in industria ta sa-ti scrie un articol util in sectiunea de blog a website-ului,  reprezinta o metoda eficienta pentru backlink-uri. Pe langa faptul ca deschide oportunitatea in networking, guest posting ne ajuta sa facem link-uri de calitate.

Daca activam in zona fashion, de exemplu, putem apela la bloggeri din industrie carora le-am putea oferi un articol de calitate ce le-ar ajuta vizitatorii.

Trebuie sa tinem cont si noi la randul nostru,ca  trebuie sa avem un blog destul de bine structurat pentru a oferi colaboratorilor nostri sansa sa se promoveze.

Publicarea de continut educational

Utilizatorii vor sa-si rezolve probleme rapid si eficient. Continutul care raspunde la intrebari precum „Cum sa…?,, aduc multi vizitatori interesati de continut de calitate. Acestea va pot aduce diverse colaborari cu alti oameni din industria in care activati.

Publicarea de studii de caz

Studiile de caz va pot aduce backlink-uri de calitate. Testarea anumitor ipoteze, subiecte de interes va pot aduce multe referinte. Timpul consumat pentru a face un studiu de caz, poate o sa vi se para destul de mare, dar interesul pentru aflarea unor date importate, este destul de mar printre alte companii sau pasionați de subiectele abordate.

Analizarea link-urilor concurenților

Este evident ca vei avea multi concurenti ce au backlink-uri de calitate. Cu ajutorul unor tool-uri precum Mangools poti afla ce tipuri de backlink folosesc. Ce metode au dat rezultate in industria in care activezi, te poate ajuta si pe tine la randul tau sa cresti in motoarele de cautare. Nu trebuie sa-i copiezi link cu link, evident, dar te poti adapta intr-un mod in care sa obtii rezultatele dorite.

Aceste tehnici aplicate corect, iti pot aduce backlink-uri de calitate ce sa-ti creasca website-ul in motoarele de cautare. Bineinteles, exista mult mai multe tehnici pe care le poti aplica pentru a le obtine. Este indicat ca mai intai sa te consulti cu specialisti SEO pentru a te asigura ca alegi ceva potrivit industriei tale.

Previous Post
Next Post