Pagina tintire corecta

Majoritatea oamenilor fac una dintre cele trei greseli de mai jos, atunci cand vine vorba de tintirea in functie de cuvintele cheie:

Nu reusesc sa optimizeze pentru niciun cuvant cheie;
Incearca sa se optimizeze pentru prea multe cuvinte cheie;
Optimizeaza pentru cuvinte cheie irelevante.

Primele doua greseli pot fi evitate prin retinerea unui lucru: fiecare pagina/postare de pe site-ul tau ar trebui sa vizeze un cuvant cheie sau un subiect “principal”.

De asemenea, este important sa incerci sa eviti vizarea aceluiasi cuvant cheie pe mai multe pagini. Acest lucru se datoreaza faptului ca Google va alege de obicei doar sa clasifice una dintre aceste pagini si este posibil sa nu fie cea pe care doresti sa o clasezi!

Un exercitiu bun pentru alegerea cuvantului cheie potrivit este pur si simplu sa iti analizezi pagina si sa te intrebi “despre ce este vorba in aceasta pagina?”. Raspunsul iti va oferi intotdeauna cele mai bune idei de cuvinte cheie.

Cu toate acestea, va trebui totusi consultat Google inainte sa iti alegi cuvintele.

De ce? Pentru ca te va ajuta sa intelegi care – in ochii Google – este cel mai bun rezultat pentru respectivul cuvant cheie. Daca majoritatea rezultatelor sunt foarte diferite de continutul pe care incerci sa-l clasezi, probabil ca nu este un cuvant cheie foarte bun.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM