Optimizari dimensiune imagini

Unul dintre cei mai importanti pasi care trebuie facuti in SEO este optimizarea imaginilor. O campanie SEO cuprinzatoare include un plan strategic pentru organizarea imaginilor care rezoneaza cu audienta ta, ramanand in acelasi timp relevante pentru continutul site-ului tau.

Google in sine recunoaste importanta imaginilor si impartaseste cateva sfaturi utile cu privire la optimizarea imaginilor, in conformitate cu ghidul lor pentru publicarea imaginilor.

Lucruri urmarite pentru optimizarea imaginilor:

» Utilizarea imaginilor unice, relevante pentru continutul paginii web;
» Utilizarea unui format de cea mai inalta calitate;
» Reducerea dimensiunii imaginilor;
» Organizarea unui colaj pentru o experienta vizuala optima;
» Includerea unui titlu concis al imaginii;
» Utilizarea “Alt Text” pentru a maximiza accesibilitatea.

Kraken.io este o platforma de optimizare a imaginilor, cum ar fi redimensionarea acestora. Scopul ei este de a reduce cat mai mult dimensiunea octetilor imaginilor, pastrand intacte informatiile vizuale si calitatea constanta.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM