Optimizare titluri si metadescrieri

Titlurile si meta descrierile sunt elemente importante ale continutului site-ului tau web. Titlul si descrierea trebuie sa includa cuvinte cheie relevante pentru continutul paginii web pe care o descriu.

Acest lucru ajuta motoarele de cautare sa inteleaga despre ce este pagina respectiva si sa indexeze paginile web in consecinta pentru cuvinte cheie relevante sau expresii de cuvinte cheie.

Atunci cand abordam titlurile si meta-descrierile, utilizatorul este intotdeauna cel mai important factor – peste motorul de cautare.

Includerea cuvintelor cheie in titlurile si descrierile tale este importanta, iar SEO poate duce titlurile si descrierile la nivelul urmator, considerand aceste etichete drept motivarea unui utilizator de a face click, similar cu un anunt Pay Per Click.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM