Optimizare lungimi texte

Cand un site web urmeaza sa fie optimizat pentru Google si alte motoare de cautare, pasajele textului pe paginile individuale sunt deosebit de importante. Textele trebuie sa demonstreze valoarea pe care o ofera utilizatorilor.

“Unic” este cuvantul magic al textelor optimizate pentru motoarele de cautare. Cu cat este mai putin continut pe internet cu care ai putea fi in competitie, cu atat este in avantajul site-ului tau.

Chiar si atunci cand competitia ofera aceleasi produse sau servicii, poti oferi totusi un continut unic. Cu ajutorul algoritmilor, motoarele de cautare determina:

» Constructia propozitiilor
» Lungimea cuvantului
» Structura textului
» Cuvinte cheie si sinonime
» Continutul textului
» Crearea de link-uri
» Grafice si alte elemente
» Durata vizitarii site-ului.

Daca lungimea actuala a textului de pe site nu este suficienta, este de preferat extinderea cu cateva paragrafe si utilizarea de titluri si subtitluri.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM