Local SEO

Local SEO este o modalitate eficienta de a-ti promova afacerea online. Ajuta companiile sa-si promoveze produsele si serviciile, clientilor locali la momentul exact in care acestia sunt in cautarea serviciilor din industria in care activezi.

Local SEO utilizeaza o varietate de strategii – pozitionarea site-ului tau in motoarele de cautare precum Google, directoare de afaceri cum ar fi Yelp, Superpages, Foursquare, Yellowbook, Google My Business, pagina Bing Places for Business, continut localizat pe site-ul tau si altele.

Daca detii o afacere locala sau faci marketing online pentru ea, intelegeti provocarile care insotesc acest tip de campanie fata de cea a unui brand non-geo-specific.

SEO local este mult diferit de campania medie de SEO, iar rezultatele cautarilor locale se schimba mai rapid decat oricare altele.
Inainte de a incepe sa cauti linkuri, este nevoie de o munca preliminara pe site-ul tau pentru a te asigura ca poti obtine cele mai bune rezultate posibile, mai ales daca doresti sa te pozitionezi in listele locale.

Milioane de clienti folosesc cautarile locale in fiecare zi pentru a gasi cele mai bune afaceri din zona lor.

Principalele servicii oferite de Local SEO:

» Localizarea site-ului web;
» Citation Building;
» Revendicarea inregistrarii site-ului in Google My Business;
» Gestionarea recenziilor si evaluarilor;
» Obtinerea baclink-urilor de calitate.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM