Linkbaiting

Link bait este o tehnica de a realiza un continut de calitate pentru a atrage link-uri de pe alte pagini web. Linkbaiting-ul este una din cele mai bune metode de a obtine backlink-uri.
Bazele crearii unui continut de calitate pentru Linkbaiting:

Cercetarea cuvintelor cheie pentru a le gasi pe cele extrem de cautate si a scrie articole orientate spre asta;

Continutul sa fie bogat in cuvinte cheie, dar nu supraincarcat;

Continutul sa fie suficient de lung, 1200-2000 de cuvinte pentru algoritmii Google actuali;

Folosirea in continut a interviurilor, informatiilor privilegiate si analizelor realizate de experti pentru a crea informatii complete sau sfaturi cu privire la un subiect;

Utilizarea imaginilor si completarea textului Alt cu cuvantul cheie.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM