Keyword-urile competitorilor

Nu ar fi interesant daca ai putea afla exact ce cuvinte cheie ii clasifica pe concurentii tai si cat de mult trafic aduc?

Primul pas al procesului este de a vedea ce cuvinte cheie vizeaza concurentii tai.

Cea mai usoara modalitate de a gasi cuvintele cheie vizate este de a utiliza instrumentele potrivite.

Unul dintre primele lucruri urmarite pe o pagina bine clasata este densitatea cuvintelor cheie. Acest lucru ofera informatii cu privire la modul in care trebuie sa plasezi cuvintele cheie.

Analiza concurentei pe cuvinte cheie este procesul de evaluare a modului in care se prezinta pozitiile paginilor web in clasament atunci cand vine vorba despre cei mai importanti factori SEO, inclusiv utilizarea unor cuvinte cheie specifice.

Descoperirea cuvintelor cheie utilizate eficient de competitorii din aceeasi nisa, va fi un ajutor de nadejde in cresterea vizibilitatii site-ului tau:

Mesajele vor fi mai clare si mai eficiente;
Rata de click va creste, deoarece continutul site-ului va fi mai bine legat de intentia de cautare a potentialilor cumparatori;
Ratele de conversie ar creste, oferind un avantaj competitiv masiv si o rentabilitate mai mare a investitiei.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM