Heatmap

Heatmap-ul este un instrument extrem de vizibil, atata timp cat stii ce cauti.
Sunt de trei feluri:
1. Dati click si atingeti heatmap
Afiseaza unde vizitatorii dau click de pe computer si unde apasa cu degetul cand sunt de pe mobil.

2. Heatmap mutat
Disponibil numai pe dispozitive desktop – arata unde vizitatorii isi misca mouse-ul pe ecran. Acest lucru ofera o foarte buna indicare a locului in care vizitatorul cauta pe pagina.

3. Heatmap derulat
Iti arata in ce pozitie deruleaza vizitatorii pe o pagina. Include procentul exact de vizitatori care vad o anumita pozitie verticala.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM