Guest posting

Cand vine vorba de guest posting, multi dintre ei sustin postarea doar pentru site-urile de top si cele mai importante companii din domeniu.

Nu suntem de acord.

De ce? Pentru ca toata lumea de sub soare posteaza pe aceste site-uri web.

Prin urmare, de multe ori, este mult mai usor sa postezi un articol de oaspeti pe site-uri noi.

Aminteste-ti, doar pentru ca un site web este nou si primeste putina atentie acum nu inseamna ca acest lucru se va aplica intotdeauna – multe dintre ele vor creste in timp.

Iata cateva indicatii:
– Relevanta este esentiala – daca nu exista o suprapunere a publicului intre site-ul pe care urmeaza sa postezi si site-ul tau, nu te deranja sa scrii pentru el;
– Asigura-te ca toate contributiile clientilor tai sunt de cea mai buna calitate (da, chiar si atunci cand publici pe site-uri noi!);
– Ai grija sa nu incluzi prea multe link-uri de text ancora exacta in corpul postarilor;
– Include link-uri marcate sau goale in URL-ul tau bio (NU utiliza link-uri ancorate!)

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM