Google Places

Google Places este o inregistrare locala pe care nu ai vrea sa o pierzi. Avand o listare solida pe Google Places este o modalitate excelenta de a-ti directiona vizitatorii catre locatia fizica a afacerii tale, oferindu-le detalii despre adresa, program de lucru, recenzii si localizare pe harta.

Google Places este una dintre cele mai eficiente metode de a-ti prezenta site-ul utilizatorilor relevanti si locali.

Este importanta optimizarea inregistrarii afacerii tale in Google Places completand toate informatiile pe care le poti utiliza, inclusiv fotografii de inalta calitate, utilizarea de cuvinte cheie si folosirea optiunii de recenzii.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM