Gasire cuvinte cheie negative

Cuvintele cheie negative au rolul de a impiedica afisarea anunturilor in interogari irelevante, dar pot bloca in mod accidental cuvinte cheie normale din interogarile relevante, facand campaniile mai putin eficiente.

Cea mai obisnuita cauza a unui cuvant cheie negativ care intra in conflict cu un cuvant cheie normal este ca, cuvantul cheie negativ a fost creat cu un tip de potrivire mai amplu decat cel dorit. Pot aparea conflicte, de asemenea, in cazul in care diferite persoane actualizeaza cuvintele cheie dintr-un cont.

Avantajele alegerii corecte a cuvintelor cheie:

» Intelegerea comportamentului de cautare/cumparare al utilizatorilor;
» Eficientizarea portofoliului de produse/servicii in functie de cerere;
» Dozarea si directionarea corecta si eficienta bugetului de marketing;
» O mai buna analiza a concurentei;
» Structurarea corecta a site-ului cu efecte benefice atat pentru SEO cat si pentru experienta utilizatorului.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM