Form analytics

Informatii despre sectiunile din form analytics.

Session Count
Numarul de vizite la formular

Conversion Rate
Rata de conversie se calculeaza folosind urmatoarea formula:
(subiecte / sesiuni de succes) * 100

Interaction
O interactiune este contorizata atunci cand un vizitator da click, apasa sau da tab pe o fila.
Valoarea poate fi una per camp per sesiune – clicurile multiple, apasarile sau filele sunt inca numarate ca o singura interactiune daca apar in aceeasi sesiune.

Timpul mediu de interactiune
Daca un vizitator revine (faceti click, atingeti sau tab) intr-un camp utilizat anterior, timpul mediu continua sa fie luat in considerare de la valoarea precedenta;

Refill Count
Un numar de reincarcari este incrementat de fiecare data cand un vizitator re-clicheaza, atinge sau filtreaza un camp si modifica continutul existent.

Left Blank Count
Un numar de campuri goale este incrementat numai atunci cand un camp este lasat gol, chiar daca poate exista o interactiune, de ex. dai click numai atunci cand vizitatorul trimite formularul.

Dropoff Count
O completare apare atunci cand un vizitator introduce cel putin o valoare, orice valoare, intr-un camp unic pentru sesiune.
O scadere apare la primul camp din secventa de campuri pe care vizitatorul nu l-a completat dupa ultima completare – inainte de a abandona pagina, sesiunea se incheie.
Deci, daca unul dintre campuri a fost omis, abandonul apare la ultimul camp care nu a fost completat, si nu campul care a fost omis.
Daca un vizitator nu completeaza niciun camp in formular, cautarea este afisata in partea de sus a paginii.
Daca utilizatorul trimite cu succes formularul scaderea nu este calculata.

Succesful Submit Count
O trimitere reusita e atunci cand pagina in care este afisat formularul returneaza un mesaj ca “Formularul a fost trimis cu succes”.

Failed Submit Count
O trimitere esuata e atunci cand pagina unde este afisat formularul returneaza un mesaj ca “Formularul nu a putut fi trimis”.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM