Feedback Pools

Sondajele lui Hotjar iti permit sa adresezi vizitatorilor site-ului tau un numar nelimitat de intrebari. De asemenea, poti pune intrebari vizitatorilor tai pe anumite pagini si pe baza unui comportament, cum ar fi dupa o scurta intarziere sau cand urmeaza sa paraseasca pagina.

Lista de mai jos este o lista completa a tuturor personalizarilor si optiunilor disponibile in fiecare sondaj:
– Numar nelimitat de intrebari pe care le poti pune intr-un singur sondaj
– 5 tipuri diferite de intrebari, inclusiv comentarii gratuite si randomizare a raspunsurilor pentru intrebarile asemanatoare
– Abilitatea de a avea intrebari logice, luand respondentii prin diverse cai de intrebare pe baza raspunsurilor lor specifice
– Numarul nelimitat de pagini pe care le poti viza cu un singur sondaj
– Optiuni de culoare nelimitate utilizand un picker de culoare
– 3 optiuni de directionare in functie de dispozitive – desktop-uri, tablete si telefoane
– 4 declansatoare de comportament
3 Optiuni de comportament pentru persistenta
Target Cap – Va permite sa afisati un sondaj unui procentaj de vizitatori vizati
Peste 35 de limbi, inclusiv limbile de la dreapta la stanga, cum ar fi araba si ebraica
Pozitionarea la stanga sau la dreapta pentru desktopuri si tablete. Pozitia este intotdeauna in centrul dispozitivelor mobile
Abilitatea de a ascunde Hotjar Branding numai pe planul BUSINESS

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM