Date structurate (Rich Snippets)

Datele structurate reprezinta un cod intr-un format specific, astfel incat motoarele de cautare sa il inteleaga. Motoarele de cautare citesc codul si il folosesc pentru a afisa rezultatele cautarii intr-un mod specific si mult mai clar.

De exemplu, daca adaugi date structurate pe o pagina cu o reteta de mancare, rezultatul in motoarele de cautare se va schimba. Va fi mult mai “bogat” in ceea ce priveste continutul afisat. Acesta este motivul pentru care numim aceste rezultate fragmente imbogatite (rich snippets).

Cu datele structurate, poti “vorbi” cu motoarele de cautare. Le poti transmite motoarelor de cautare ce ingrediente exista in reteta ta spre exemplu, le poti spune care este timpul de pregatire etc. Google va putea capta instantaneu toate aceste informatii si poate decide sa le afiseze in rezultatele cautarii.

Un snippet (fragment) este un rezultat pe care il afiseaza Google utilizatorului in sectiunea de rezultate, sub titlu si URL.

Fragmentele imbogatite se disting de celelalte fragmente. Ele arata mult mai atractiv si vei sti imediat mai multe doar privindu-le. Fragmentele imbogatite sunt fragmente care au o rata de click crescuta. Oamenii prefera sa faca click pe fragmente imbogatite.

Deci, datele structurate sunt un instrument pe care il poti folosi pentru a informa Google (intr-un fel sa inteleaga ceea ce vrei sa spui) in mod detaliat despre o pagina de pe site-ul tau.

Google va putea apoi sa utilizeze aceste informatii pentru a crea rezultate de cautare (bogate). Iar audienta adora aceste fragmente imbogatite!

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM