Cum sa iti alegi un furnizor de gazduire website

Este o problema cu care multi posesori de website se confrunta: In ce furnizor de hosting ar trebui sa am incredere pentru site-ul sau site-urile mele?

Pentru bloggeri, pentru proprietarii de afaceri mici si chiar si pentru cei de afaceri mari, in meidul online, a alege gazduirea pentru website-ul lor e ca si cum l-ar cauta pe “Mr. Right”.

Daca ai facut alegerea potrivita, poti trai o viata fericita cu o gazda de incredere si de inalta performanta, care este intotdeauna disponibila sa iti lamureasca toate neclaritatile.

Alegerea unui furnizor de gazduire website gresit, iti va provoca dureri de cap, intarzierea aparitiei clientilor si multe frustrari.

Asadar, am vrea sa-ti dam cateva sfaturi pentru a alege un furnizor de gazduire website cat mai potrivit pentru nevoile tale, pentru a nu fi nevoit sa te confrunti cu repercusiunile alegerii gresite.

Trebuie sa cunosti tipul de gazduire de care ai nevoie

Inainte de a cauta un furnizor de gazduire website, ia-ti o clipa pentru a te gandi la lucrurile de care ai nevoie. Site-urile de magazin online au nevoie de un server mai dedicat, pe cand cele pentru portofoliu personal, nu. Acest lucru se intampla din pricina faptului ca magazinele online au, in general, un volum mai mare de trafic, fata de celelalte.

Pentru a-ti usura munca, iti vom spune ca exista mai multe tipuri de gazduire:

1 Gazduire generala pentru site-urile mici si mijlocii
2 Gazudire VPS pentru site-urile cu crestere rapida
3 Gazduire dedicata ce ofera resurse de server si securitate la nivel maxim

Tot ce trebuie sa faci tu este sa stabilesti in ce categorie se incadreaza site-ul tau.

Hostvision ofera pachete de servicii pentru toate nevoile

Trebuie sa determini tipul de site pe care vrei sa-l construiesti

La fel cum volumul de trafic pe care il ai influenteaza tipul de gazduire website pe care o alegi si tipul de site pe care-l ai sau pe care planuiesti sa-l ai va determina caracteristicile importante. Unii furnizori de hosting promoveaza functionalitatea eCommerce, in timp ce altii se concentreaza pe blogging si SEO.

In aceasta idee, exista urmatoarele tipuri de gazduire:

1 Gazduire web WordPress
3 Gazduire web eCommerce
3 Gazduire website cu tot cu constructie site

Ia in considerare resursele si nevoile tale

Hostvision poate fi vitorul tau furnizor de gazduire website

De cele mai multe ori oamenii se concentreaza pe furnizorii de gazduire website care ofera cele mai multe servicii la cel mai mic pret, insa acest lucru se arata gresit, cel mai adesea. Pana la urma, conteaza calitatea serviciilor, nu cantitatea.

Poti gasi o ofera mai buna, care poate fi personalizata in functie de nevoile si resursele tale. Pe aceasta cale, venim cu o recomandare de gazduire web, respectiv Hostvision.

In aceasta perioada au o super oferta, pornind de la doar 5.90 € / pe luna, cu trafic lunar nelimitat.

Previous Post
Next Post