Crowdsourcing

“Gandeste precum clientul!”. Daca compania ta are chiar si cele mai mici cunostinte de lucru despre SEO si cele mai bune practici, atunci ai auzit probabil aceasta afirmatie de o multime de ori inainte. Cheia pentru a sparge clasamentele de calitate in Google SERP implica empatia cu clientul, sa te pui in pielea lui cand efectueaza o cautare de baza pe internet.

Un concept destul de nou in lumea de marketing online – crowdsourcing – este termenul pentru a descrie actul de a ajunge la membrii comunitatii de internet pentru a contribui la o campanie sau proiect. Crowdsourcing-ul presupune apelarea la o comunitate mai larga a carei consiliere si opinii conteaza cel mai mult. Campaniile pot lua forma unui post tematic a unei pagini de destinatie personalizata sau a oricarui tip de continut unic, care permite accesul la un anumit tip de comunitate in cadrul marcii.

“My Starbucks Idea” este un exemplu foarte bun despre cum crowdsourcing-ul informatiilor despre consumatori a produs o campanie de marketing interesanta.

Ce trebuie sa stii despre crowdsourcing?

1. Oamenii doresc sa fie rasplatiti pentru idei bune. Nu distruge reputatia marcii prin solicitarea unor persoane pentru ceea ce doresti – recompenseaza acele idei pe care doresti sa le utilizezi!

2. Fii foarte clar cu privire la ceea ce cauti de la vizitatori, perioada de timp a campaniei si cum sau cand vei selecta castigatorii. Si asigura-te ca ai aceste reguli afisate pe site-ul tau, pentru a preveni aparitia neplacerilor.

3. Pastreaza profesionalitatea!
Unii numesc crowdsourcing-ul “o solicitare pentru idei gratuite”. Cu toate acestea, daca iti mentii campania profesionala si regulile sunt clare, nu exista niciun motiv pentru care marca ta sa nu poata promova  anumite conversatii pentru un beneficiu comun. Consumatorii iti spun ce doresc… ce poate fi mai simplu de atat?

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM