Conversion funnels

Crearea unui raport de canal este o modalitate excelenta de a identifica cele mai mari obstacole in calea conversiilor pe site-ul tau si de a descoperi oportunitati de imbunatatire a fluxului pentru vizitatorii tai.

De ce sa creezi un funnel?

Este usor sa incerci sa faci prea multe in prea multe parti ale site-ului vostru dintr-o data. Prin crearea funnelilor, poti afla unde pierzii cei mai multi vizitatori si sa prioritizezii sarcinile.

Cum functioneaza?

Cheia pentru un bun funnel este sa il construiesti. Intreaba-te care este idealul vostru in prezent: o inscriere, o comanda? Creeaza un funnel care sa iti redea cele mai importante pagini din trafic. Regula generala este sa ai un funnel pentru fiecare ideal de pe site.
Fiecare funnel va reda doar date despre vizitatorii care au vizitat primul pas din funnel-ul tau.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM