Content writing

Atatea idei si atatea cuvinte…

Sunt momente in care iti doresti sa transmiti un mesaj catre clientii tai si… pur si simplu, intampini dificultati in a-ti gasi cuvintele. Un fel de angoasa a foii albe care iti da fiori reci, ori de cate ori trebuie sa formulezi ceva care sa sune bine, sa atraga, sa convinga.

Asa ca cel mai bun sfat pe care ti-l putem oferi este sa apelezi la serviciile unei agentii care are incoporat un astfel de serviciu. Iar daca si tu crezi la fel, ai ajuns in locul potrivit, iar noi suntem incantati sa te cunoastem.

Ce fel de materiale iti putem oferi:

 • Articole de blog. Sunt genul de articole creative, dar in acelasi timp atent documentate. Indiferent daca este vorba despre blogul companiei tale sau despre unul pe care il administrezi, noi ne putem ocupa de redactarea textelor intr-o maniera atractiva.
 • Continut pentru website-uri de prezentare. De la Home si pana la pagina de Contact, lasa-ne pe noi sa spunem povestea brandului tau si sa-ti prezentam produsele/ serviciile.
 • Descrieri de produse pentru magazinele online. Fiecare produs al tau este rasfatat cu o descriere amanuntita al carei rol este de a convinge cititorul sa intre in posesia sa.
 • Continut pentru materiale promotionale si de prezentare: brosuri, flyere, meniuri. Si credem ca orice materiale promotionale devin atractive, nu doar prin grafica, ci si prin text.
 • Continut pentru Social Media. Ne asiguram ca paginile tale de Facebook, Instagram sau YouTube vor avea descrieri si postari intr-un stil adecvat acestor platforme.
 • Servicii de traducere. Suntem un fel de cafea indulcita cu lapte. Nu redactam si editam doar materiale diverse in limba romana, ci intr-o varietate de limbi de circulatie internationala, din Europa de Vest.
 • Comunicate de presa si advertoriale. Se vorbeste in presa despre tine si brandul tau? Perfect! Noi ne asiguram ca sunt alese cuvintele potrivite.
 • Continut pentru E-Books. Cititul online a devenit o tendinta tot mai pregnanta si care se incapataneaza sa nu mai paraseasca topul preferintelor. Asa ca daca si tu ai nevoie vreodata de continut pentru o carte in format electronic, da-ne repede de veste.
 • Texte pentru newslettere si campanii de e-mail marketing. Daca vrei ca oamenii sa te contacteze, atunci emailurile tale trebuie sa fie pertinente si in acelasi timp creative. Nu promitem marea cu sarea, insa promitem continut original al carui loc este in Inbox si nu in folderul Spam.

In ceea ce priveste partea pe care o ai tu de facut, este foarte simplu: trebuie doar sa ne contactezi.

Cine suntem noi si ce vrem de la tine?

Suntem o companie iubitoare de cafea si texte inspirate si oferim servicii de content writing si traducere (adica fix ce ai tu nevoie) in mediul online. Scopul nostru este ca textele despre brandul pe care vrei sa-l promovezi sa fie convingatoare, atractive si usor de inteles, astfel incat mesajul potrivit sa ajunga la toti cei care interactioneaza cu produsele si/sau serviciile tale.

Mai mult decat atat, suntem o echipa pasionata de scris. Abordam un stil creativ sau unul tehnic, in functie de brief-ul pe care tu ni-l oferi si pe care noi il respectam cu strictete.

Avantajele de a colobora cu echipa noastra de content writeri:

 • Servicii profesionale si diversitate. Echipa noastra de content writeri redacteaza si editeaza materiale din toate domeniile, inclusiv articole nisate care ajuta la o mai buna definire a brandului pe care il reprezinti, in mediul online si offline.
 • Continut 100% original. Nu ne place sa copiem si nu o facem niciodata. Textele noastre sunt originale si pun accentul pe un limbaj usor de inteles.
 • Texte citite de sute de utilizatori online. Datorita tehnicilor de optimizare, reusim ca materialele pentru blog sau website-uri sa ocupe pozitii bune in afisarile motoarelor de cautare.
 • Redactare corecta a textelor. Din graba sau neatentie, se poate intampla ca unele cuvinte sa fie scrise gresit. Tocmai de aceea, din echipa noastra fac parte profesionisti care se ocupa de corectarea textelor dupa ce acestea au fost redactate.
 • Respectarea deadline-urilor. Indiferent de tipul de continut de care ai nevoie, avem grija intotdeauna sa respectam termenele-limita stabilite impreuna cu tine.
 • Articole redactate sau traduse in mai multe limbi. Echipa noastra de content writeri poate redacta articole in mai multe limbi: engleza, germana, spaniola, rusa, bulgara, maghiara, norvegiana, etc.
 • Oameni faini alaturi de care sa stai la povesti. Suntem o echipa tanara, dar cu experienta. La micul dejun, pranz si cina servim content writing. Cu sau fara paine, in functie de dieta. Iar daca si tu vrei sa schimbi idei sau sa discutam concepte, ai gasit partenerii potriviti.

Tu ne spui de ce ai nevoie, iar noi iti spunem cum te putem ajuta.

Filosofia noastra

De-a lungul timpului, am reusit sa ne conturam cateva reguli care definesc filosofia companiei noastre si pe care vrem sa ti le prezentam si tie.

1. Credem in brief. Pentru a putea alege cuvintele potrivite si a transmite mesajul tau, avem nevoie de tine ca sa ne explici exact ce urmaresti sa transmiti.

2. Credem in planurile bine facute. Analizam atent informatiile date de tine si impreuna punem la cale un plan de atac pentru online si offline.

3. Lucram doar cu profesionisti. Indiferent daca este vorba de texte in limba romana sau intr-una dintre limbile mentionate anterior, din echipa noastra fac parte doar profesionisti cu experienta.

4. Ne plac provocarile. Tocmai de aceea, redactam continut pentru orice domeniu si incercam sa abordam diverse stiluri de redactare adaptate intotdeauna nevoilor clientilor nostri.

5. Respectam deadline-uri. Impreuna stabilim cand va fi gata un material, iar noi ne asiguram ca nu se va face rabat nejustificat de la acest termen.

6. Comunicare. Ne place sa comunicam, nu doar in scris, ci si prin alte mijloace cu toti cei care ne devin clienti. Numai asa putem avem o relatie buna si putem ajunge la rezultate dorite.

7. Facem modificari. Daca o parte din textul nostru nu este relevant sau nu reprezinta viziunea ta, suntem dispusi sa realizam modificarile necesare, astfel incat totul sa fie cu adevarat relevant pentru tine.

Ok, m-ati convins.

Sa ceri o oferta nu te consta nimic. Poate doar timp investit in sta de vorba cu o echipa care isi doreste acelasi lucru ca tine: texte redactate corect si atractiv.