Ce este gazduirea web?

Cand vreti sa-ti muti afacerea in mediul online, mai intai te gandesti la crearea unui website modern ce sa-ti aduca clienti. Dar mai intai trebuie sa iei in calcul gazduirea web si ce presupune aceasta. Daca cumva ai nelamuriri in ceea ce priveste gazduirea web, ti-am pregatit un articol ce sa te pun in tema cu acest subiect. La sfarsit, ti-am pus si un voucher ca sa stii ca te sustinem in extiderea afacerii tale online.

Ce este gazduirea web?

Gazduirea web este un serviciu care va permite sa publicati site-ul web live pe internet.

Un furnizor de gazduire este o organizatie care furnizeaza tehnologia de care aveti nevoie pentru a gasi site-ul gazduit.

Aceste gazde web furnizeaza serverele care livreaza site-ul  utilizatorilor. Pentru a simplifica lucrurile, serverele sunt computere care livreaza pagini web. Acestea actioneaza ca un depozit pentru datele care conecteaza site-ul cu browserele.

Constructorii de site-uri precum Wix sorteaza gazduirea pentru tine astfel incat sa puteti publica site-ul fara sa va faceti griji cu privire la gazduire deloc. Dar, in toate celelalte cazuri, veti avea nevoie de un site gazda pentru a publica siteul live. Mai ales daca este o afacere ce necesita lucruri mai complexe pe website.

Din fericire, cea mai grea parte este alegerea furnizorului de servicii de gazduire, de restul au grija ei! Deci, nu va faceti griji daca nu sunteti tehnicieni. Companiile de gazduire web gestioneaza partea tehnica a pastrarii site-ului. Ceea ce este important in aceasta etapa este intelegerea de ce aveti nevoie de un furnizor de gazde.

Fara serverul furnizat de un furnizor de servicii de gazduire, nimeni nu s-ar putea  putut conecta la site-ul tu web.Practic, site-ul tau este livrat vizitatorilor de pe serverul furnizorului tau de gazduire. Deci, site-ul tau este trimis la computerul utilizatorului atunci cand cauta adresa site-ului tau web.

Pentru cei care va intrebati cum gasesc oamenii site-ul tau, iata un scurt rezumat. Serverele vin cu adrese IP: o serie de numere care identifica un anumit computer.

Iata un exemplu de adresa IP formata: 88.348.88.1.

Nu este cel mai usor lucru de retinut! De aceea exista domenii. Un domeniu este adresa personalizata a site-ului dvs. web, cum ar fi unicweb.ro sau www.google.com. Un domeniu particularizat va ajuta sa identificati site-ul  si inspira incredere in vizitatorilor. Deci, merita sa obtineti un domeniu personalizat care sa reflecte brand-ul site-ului si este usor de retinut.

Domeniile convertesc adresele IP in cuvinte usor de retinut. Acestea functioneaza ca numele strazii si numarul ,,casei,, site-ului tau.

Aveti nevoie de un nume de domeniu si de gazduire daca doriti sa rulati un site web.

Puteti cumpara numele de domeniu si gazda de la acelasi furnizor, facilitand gestionarea, conectarea si reinnoirea acestuia. De exemplu, daca ati construit un site pe WordPress, veti avea nevoie de un furnizor  si de un nume de domeniu. Fara un server, nimeni nu va putea gasi sau conecta la site-ul tau.

Dupa acest mica introducere in ceea ce inseamna gazduirea web, vrem sa va ajutam cu o oferta pentru ca parcursul website-ului tau sa se bucure de o gazduire eficienta WordPress.

De ce sa optezi pentru găzduire WordPress?

Poate sustine bloguri, site-uri mici de afaceri sau prezentare, magazine online si multe alte utilizari.

 

 

 

Intra pe mxhost.ro si introdu codul UNICWEB pentru a te asigura ca ai reducerea de 20%

Reducere de 20% la orice pachet de gazduire

Cuponul ofera reducere de 20% la prima comanda la orice client nou, la oricare din pachetele de gazduire (indiferent de durata achiziționata, 1 luna sau 2 ani). Reducerea se aplica doar la prima factura.

 

Previous Post
Next Post