Cat de repede se incarca pagina

In 2010, Google a anuntat ca viteza paginii ar avea un impact asupra clasamentului unui site web. Se refera, de fapt, la momentul in care un vizitator trebuie sa astepte pana cand pagina web este complet incarcata. In medie, incarcarea unei pagini pentru site-ul de comert electronic dureaza 7 secunde, in timp ce timpul de incarcare ideal este de aproximativ 3 secunde sau mai putin.

Ce factori pot mari timpul de incarcare a paginii?

» Gazda;
» Imagini prea mari;
» Elemente media externe ;
» Browsere, pulgin-uri si aplicatii neoptimizate ;
» Prea multe reclame;
» Tema site-ului;
» Widget-uri.

Viteza paginii este, de asemenea, importanta pentru experienta utilizatorului. Paginile cu un timp de incarcare mai mare tind sa aiba rate mai mari de respingere. Timpii de incarcare mai lungi s-au dovedit a afecta negativ conversiile.

Cele mai bune practici pentru optimizarea timpului de incarcare:

→ Utilizarea unei aplicatii software pentru comprimarea fisierelor si pentru reducerea dimensiunii fisierelor CSS, HTML si JavaScript care sunt mai mari de 150 de octeti;

→ Optimizarea codurilor CSS, JavaScript si HTML;

→ Reducerea redirectionarilor;

→ Imbunatatirea cache-ului browserului;

→ Imbunatatirea timpului de raspuns al serverului;

→ Utilizarea unei retele de distribuire a continutului;

→ Optimizarea imaginilor.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM