De ce sa apelezi la o agentie SEO?

Poate te-ai gandit sa apelezi la serviciile unui expert SEO, dar nu esti hotarat si nu stii exact cum te poate ajuta. In primul rand, SEO nu numai ca te ajuta sa ajungi in prima pozitie Google, dar te ajuta si sa-ti mentii pozitia in fata competitorilor tai. Te gandesti ca poate ai putea face acest lucru chiar tu, de ce sa apelezi la o agentie Iata cateva motive pentru care sa apelezi la un expert si sa nu te bazezi doar pe treaba facuta de unul singur.

1. SEO necesita timp

Cand vine vorba de SEO nu se prea poate pune problema de rezultate imediate. Creare de continut, optimizarea fiecarei pagini in parte, scrieretea de titluri si meta descrieri necesita timp. Si, cu siguranta mai ai si alte treburi. Economiseste timp si exernalizeaza volumul de munca unei agentii SEO, astfel incat sa va puteti descurca cu sarcinile zilnice.

2. In SEO apar mereu schimbari

De cand Google a introdus primul algoritm Panda acum 6 ani munca de optimizare era mult mai simpla. Dupa introducerea algoritmului multe site-uri si-au pierdut pozitia in clasamentul Google peste noapte. La UnicWeb, totusi, suntem mereu pregatiti. Ne tinem la curent cu fiecare nou aloritm, asa ca nu ar trebui sa va faceti griji.

3. Stim cum stau lucrurile

Cuvinte cheie, redirectari, canonizarea unui link, ancore – nu stii despre ce este vorba Nu esti singurul. Multi oameni se simt putin pierduti cand aud jargonul SEO. Din fericire, un expert SEO nu-ti va completa doar aspectele tehnice, dar iti va explica si ce inseamna si cum va imbunatati clasarea site-ului tau.

4. Rezultate dovedite

In sfarsit ai aflat ce reprezinta SEO si ai facut tot ce ai putut ca sa-ti optimizezi afacerea in mediul virtual. Ti-ai facut un blog cu content nou si de calitate, meta titlurile tale sunt optimizate si ai adaugat toate tag-urile “alt” la imagini. Acum, de unde stii daca toata munca aceasta va da roade Este simplu! Un profesionist va avea instrumentele necesare pentru a-ti arata daca performanta site-ului tau se imbunatateste.

5. Economisirea banilor

A face SEO de unul singur poate parea o economisire a banilor, intr-adevar. Totusi, o greseala comisa poate costa alte ore de munca pentru a o repara. Apeland la o agentie SEO scapi de astfel de probleme si poti sa fii sigur ca munca va fi realizata efectiv si eficient.

Daca nu stii care sunt problemele site-ului tau, nu-ti face probleme! UnicWeb iti ofera posibilitatea unui audit SEO gratuit. In urma acestuia, vom stabili ce este in neregula cu site-ul tau, de ce nu da rezultatele asteptate si ce putem face pentru a-ti imbunatati afacerea in mediul virtual.

Previous Post
Next Post