Analiza structura site

Un site trebuie sa aiba o structura definita, deoarece, fara ea, va fi doar o colectie aleatorie de pagini si postari pe blog. Utilizatorii au nevoie de aceasta structura pentru a naviga in jurul site-ului si pentru a face click de la o pagina la alta.

Google utilizeaza, de asemenea, structura site-ului pentru a determina ce continut este important si ce este mai putin relevant.

Structurarea site-ului web este cruciala. Avand o structura clara, Google va intelege mai bine site-ul, deci este foarte important pentru SEO. O structura solida a site-ului imbunatateste foarte mult sansele la o buna pozitionare in motoarele de cautare.

Cum se incepe structurarea unui site?

⇒ Se inlocuieste continutul mai vechi cu unul nou;
⇒ Se evalueaza categoriile;
⇒ Se imbunatateste structura interna a link-urilor.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM