Analiza si creare de link-uri interne

Crearea de link-uri interne este un factor important pentru pozitionarea in motoarele de cautare si oferindu-i motorului Google o harta bine definita pe care sa o urmeze in indexarea site-ului tau, iti va aduce beneficii.

Articolele cornerstone ar trebui sa aiba un link direct de pe homepage, iar toate articolele asociate ar trebui sa faca trimitere la articolul respectiv. De fiecare data cand se face o postare noua cu un subiect similar sau dintr-un unghi nou, ar trebui creat un link catre articolul original cornerstone.

Aceasta structura de link-uri le spune motoarelor de cautare cum sa interpreteze importanta tuturor paginilor. De exemplu, in cazul in care continutul cornerstone este “Marketing”, articole precum “Marketing digital pentru afaceri online” sau “Dezvoltarea strategiilor eficiente de marketing” ar face legatura directa cu acesta.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM