Analiza scoruri de spam

In acest moment, poti gasi Scorul spam in Open Explorer, atat in topul metricilor (chiar sub autoritatea de domeniu / pagina), cat si in fila proprie, denumita “Analiza spam”.

Rata de spam este disponibila numai pentru abonatii Pro acum, desi in viitor, putem obtine scorul din sectiunea de valori disponibile pentru toata lumea (daca nu esti abonat, poti verifica acest lucru printr-o incercare gratuita).

Actuala pagina Spam Analysis include o lista de subdomenii sau pagini care leaga site-ul ta. Poti comuta tinta pentru a vedea toate link-urile catre un subdomeniu dat pe site-ul tau, paginile date sau intregul domeniu radacina.

Poti continua sa schimbi nivelul sursei pentru a examina Spam Score pentru paginile sau subdomeniile de conectare primite (dar in cazul paginilor, se vor afisa in continuare Spam Score pentru subdomeniul pe care este gazduita aceasta pagina).

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM