Analiza link-uri moarte intre competitori

Ideea analizei link-urilor moarte urmareste gasirea unui site care are o legatura catre un concurent “mort” sau o pagina moarta ( pagina indisponibila ) si apoi notificarea detinatorului site-ului despre aceste aspecte. Aceasta este o oportunitate pentru a-i cere sa faca in schimb trimitere printr-un link la site-ul tau.

Analiza link-urilor moarte ale competitorilor functioneaza foarte bine, deoarece majoritatea oamenilor nu agreeaza sa aiba legaturi moarte pe site-urile lor. Este rau pentru SEO, precum si pentru experienta utilizatorului. Daca se pot gasi cativa astfel de concurenti, se vor putea obtine cu usurinta zeci, chiar sute de link-uri.

Indiferent de abordarea utilizata, procesul ramane acelasi – analiza competitorilor, descoperirea celor care fac trimitere catre ei prin link-uri si incercarea de a-i face sa accepte link-ul tau in schimb.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM