Analiza link-uri duplicat

Continutul duplicat este acel continut care apare pe internet in mai multe locuri. “Un loc unic” este definit ca o locatie cu o adresa web unica (URL) – deci, daca acelasi continut apare la mai mult de o adresa web, atunci exista continut duplicat.

Desi nu este din punct de vedere tehnic o penalizare, continutul duplicat poate afecta uneori pozitia in motorul de cautare. Atunci cand exista mai multe exemplare de acelasi tip pe internet, asa cum le numeste Google, continut “semnificativ similar” in mai multe locatii, poate fi dificil pentru motoarele de cautare sa decida ce versiune este mai relevanta pentru o anumita interogare.

Parametrii URL, cum ar fi urmarirea clickurilor sau un anumit cod de analiza, pot cauza probleme de continut duplicat. Aceasta poate fi o problema cauzata nu numai de parametrii, ci si de ordinea in care acesti parametri apar in URL.

Daca site-ul tau are versiuni separate de genul “www.site.com” si “site.com” (cu si fara prefixul “www”) si acelasi continut este valabil pentru ambele versiuni, atunci s-a creat efectiv duplicat.

Acelasi lucru este valabil si pentru site-urile care intretin versiuni atat cu http:// cat si https://. Daca ambele versiuni ale unei pagini sunt functionale si vizibile pentru motoarele de cautare, este posibil apara o problema de continut duplicat.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM