Analiza intentie cautari

Uneori poti identifica un cuvant cheie deosebit de atragator cand efectuezi o cercetare. Dar tocmai pentru ca un cuvant cheie are un volum mare, nu inseamna neaparat ca va fi unul bun pentru pozitia site-ului tau.

Trebuie luata in considerare “intentia” din spatele cautarii.

Intentia de cautare se refera la motivul pentru care oamenii efectueaza o anumita cautare. De ce cauta? Cauta pentru ca au o intrebare si doresc un raspuns ? Cauta un anumit site web? Sau cauta pentru ca vor sa cumpere ceva?

De-a lungul anilor, Google a devenit din ce in ce mai capabil sa determine intentia persoanelor de a cauta ceva anume si astfel, doreste sa clasifice cat mai sus paginile care corespund termenului de cautare, precum si intentia de cautare a unei anumite interogari. De aceea este esential sa te asiguri ca postarea sau pagina ta se potriveste intentiei de cautare pe care o are publicului tau.

Exista tipuri diferite de intentii de cautare, precum:

Intentia informationala: raspunde la o intrebare sau clarifica o incertitudine;
Intentia de navigare: conduce utilizatorul catre o destinatie prestabilita;
Intentia tranzactiei: ajuta solicitantul sa faca o achizitie sau sa indeplineasca o anumita sarcina;
Investigatii comerciale: ajuta cercetarea in timp ce implica o tranzactie viitoare;

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM