Cine este George?

George este un antreprenor ce a fost, inca de la inceputul drumului sau in afaceri, considerat drept un om practic si eficient. El s-a bazat tot timpul pe cele mai bune practici, dispus sa riste cand este cazul si gata sa puna intrebarile potrivite, oamenilor potriviti.

El a pornit pe drumul antreprenoriatului cu gandul ca afacerea sa va aduce un plus de valoare clientilor sai. A fost determinat inca de la inceput sa ofere clientilor ceva inedit, calitatea pe care multi concurenti ai sai nu au fost dispusi s-o ofere. Ani de zile in care a incercat multe tehnici de a-si dezvolta afacerea, riscuri zilnice pe care orice antreprenor le are si cu gandul ca la finalul zilei, clientul este pe primul loc.       

Probabil orice persoana care detine o afacere se poate regasi in aceste randuri, mai ales cand stie prin ce probleme a trecut George in toti acesti ani, ca sa reziste pe o piata destul de competitiva. Poate va ganditi, cum a reusit eroul nostru sa-si dezvolte afacerea si cum a rezistat in domeniul in care si-a ales sa prospere?

Vom afla in continuare modul in care a reusit sa treaca la nivelul urmator.

In ceea ce a privit promovarea cu succes a afacerii sale, a inteles ca are nevoie sa-si lase afacerea pe mana unor persoane cu o experienta palpabila si care au generat rezultate impresionante pentru clienti.

Considera ca fiecare afacere are propriile nevoi si obiective, astfel, a incercat sa faca un plan personalizat alaturi de expertii din agentia aleasa pentru promovare.

Pentru el, nu este doar o investitie de moment, ci un plan ce-i va asigura cresterea treptata a afacerii, fidelizarea clientilor si mentinerea ca lider in domeniu.

UnicWeb a inteles misiunea pe care George le-a prezentat-o in urma discutiilor cu privire la directia de promovare a afacerii sale.

Impreuna au parcurs treptat pachetele special concepute pentru promovarea unei afaceri in mediul online si au ales ceea ce era pe masura obiectivelor eroului nostru.

George a pastrat colaborarea cu UnicWeb pentru ca rezultatele obtinute l-au ajutat sa-si dezvolte si mai multe afacerea. Extinderea business-ului sau a necesitat o noua strategie de promovare online, ce UnicWeb  era gata sa o ofere si mai rapid, pe baza colaborarilor anterioare.